NYHET

TVÅ BLIR EN!

Från och med 1.december 2017 är tandvårdsföretagen:

Tandhälsan Lysekil och Tandläkare Team Möllborg en sammanhållen tandvårdsklinik med namnet SLÄGGÖ Tandvård.

För dig som patient är det mesta sig likt, du kommer att träffa samma tandläkare och samma  tandhygienist som hittills och du kommer att bli kallad som vi avtalat sedan tidigare.

KONTAKT:

e mail:

info@slaggo.se

Telefon:

0523-104 97

Annica Winberg

Jag är född och uppvuxen på Slätten i Lysekil.1978 tog jag min tandläkarexamen i Göteborg och sedan dess har jag arbetat med det mesta inom tandvård. Efter att ha arbetat en tid i Göteborg och Uddevalla återvände jag till den fina miljön i Lysekil.

Jag har hela tiden kontinuerligt vidareutbildat mig genom att gå kurser i tandläkarförbundets regi och genom att fördjupa mig inom flera områden med universitetskurser inom odontologi och närliggande ämnen. Bland annat lustgasutbildning, farmakologi, tandvårdsrädsla, barn och utvecklingspsykologi, näringslära m.m.

Med tiden har jag hunnit få stor erfarenhet av både barn- och vuxentandvård, inom de flesta typer av tandbehandlingar. Att hela tiden lära sig nya saker gör arbetet stimulerande och spännande. Det är en stor förmån att dagligen få träffa många trevliga människor. Det är t.ex. väldigt roligt att arbeta med barn och ungdomar, vilket jag hoppas få möjlighet att fortsätta med även i framtiden.

Mitt mål är att försöka hjälpa dig att hålla dig frisk. Genom att, i samarbete med dig, erbjuda den kunskap och den vård du önskar, på ett sådant sätt att du blir nöjd och positivt inställd till din tandhälsa.

Efter att ha arbetat inom folktandvården hela mitt yrkesliv började jag hösten 2010 på Tandhälsan i Lysekil. Då fick vi möjlighet att skapa en helt ny klinik i konservindustrin ABBA:s tidigare lokaler. På den tiden var det kallt och slitsamt, men i dag är det en unik och behaglig miljö med Gullmaren alldeles utanför fönstret. Så nu sitter jag och lagar tänder i samma lokaler som min mormor en gång satt och skar sill!