NYHET

TVÅ BLIR EN!

Från och med 1.december 2017 är tandvårdsföretagen:

Tandhälsan Lysekil och Tandläkare Team Möllborg en sammanhållen tandvårdsklinik med namnet SLÄGGÖ Tandvård.

För dig som patient är det mesta sig likt, du kommer att träffa samma tandläkare och samma  tandhygienist som hittills och du kommer att bli kallad som vi avtalat sedan tidigare.

KONTAKT:

e mail:

info@slaggo.se

Telefon:

0523-104 97

BEHANDLINGAR

Allmän tandvård
Vi erbjuder all form av tandvård. Vi gör undersökningar, lagningar, rotbehandlingar, tandutdragningar, vi gör bettskenor och snarkskenor samt all form av protetiska behandlingar som proteser och kron- och bro behandlingar.

Förebyggande tandvård är mycket viktigt hos oss! Du får rådgivning om hur du ska göra för att undvika att få hål i tänderna eller tandlossning. Vår tandhygienist hjälper dig bland annat om du har tandlossningssjukdom.

Barntandvård
Vet du att man kan välja tandläkare oavsett ålder och att det är kostnadsfritt till och med det år man fyller 24. All typ av tandvård, även tandreglering, ingår i barntandvårdspengen. Vi undersöker ditt barn en gång om året, första gången det året då barnet fyller 3 år. Vi har lång erfarenhet av barn och ungdomstandvård.
Akut tandvård
Har du någon tand eller tandfyllning som har gått sönder, har du tandvärk eller isningar eller har det hänt något annat med dina tänder, ring så hjälper vi dig! Vi försöker alltid hitta en lösning på dina problem samma dag. Ett gott råd är att inte vänta med att boka tid om något har gått sönder eller om du har värk! Att vänta för länge orsakar ofta ännu större problem och det blir ofta dyrare.
Implantat
Ett sätt att ersätta förlorade tänder är att operera fast små titanskruvar i käkbenet på vilka vi senare fäster konstgjorda tänder. Inför en implantat behandling gör vi en noggrann undersökning för att säkerställa att du har ett friskt käkben och att du har tillräckligt med ben för att kunna operera in titanskruvar. Vi samarbetar med en erfaren käkkirurg som kommer till oss för konsultationer samt för att utföra operationer. Implantatbehandling utför vi här på kliniken.
Estetisk tandvård
Med modern teknik kan vi förbättra både tändernas färg och form, vi kan åtgärda ojämnheter, mellanrum, missfärgningar, sprickor och stora och fula fyllningar. Vi erbjuder tandblekning, vi gör skalfasader och kronor för att korrigera ojämnheter och förbättra ditt leende. Vi kan göra dina tänder rena och fina med Air flow Behandling.