NYHET

TVÅ BLIR EN!

Från och med 1.december 2017 är tandvårdsföretagen:

Tandhälsan Lysekil och Tandläkare Team Möllborg en sammanhållen tandvårdsklinik med namnet SLÄGGÖ Tandvård.

För dig som patient är det mesta sig likt, du kommer att träffa samma tandläkare och samma  tandhygienist som hittills och du kommer att bli kallad som vi avtalat sedan tidigare.

KONTAKT:

e mail:

info@slaggo.se

Telefon:

0523-104 97

Marina Rajic

Jag heter Marina Rajic och kommer från Sarajevo, Bosnien och Hercegovina. Efter min tandläkarutbildning vid odontologiska fakultetet i Sarajevo arbetade jag som tandläkare i ett par år innan kriget bröt ut i mitt hemland. Tillsammans med min familj kom jag till Sverige 1993.

Jag kompletterade min utbildning vid Karolinska institutet i Stockholm och fick Svensk tandläkarlegitimation. Därefter arbetade jag på Folktandvården i tio år innan jag tillsammans med erfarna kollegor startade Tandhälsan.

Under mina yrkesvärksamma år har jag skaffat mig bred erfarenhet av alla typer av tandvård. Jag har dessutom vidarutbildat mig kontinuerligt genom deltagande i kurser om den senaste utvecklingen inom odontologin, bland annat i implantat, estetisk tandvård och snarkskenor. Jag vill att du som patienten ska uppleva att jag behandlar dig med omtanke och respekt. Du ska alltid känna dig personligt bemött. Om du lider av tandläkarrädsla så hjälper jag dig!

Mitt mål är att du alltid ska få tandvård av högsta kvalitet hos mig. Tillsammans planerar vi den tandvård som passar dig bäst och du ska alltid få kostnadsförslag på alla behandlingar.